Apa yang kami lakukan

Membantu orang ramai mengembalikan semula keseimbangan semula jadi badan mereka.

Kami merupakan sebuah klinik yang telah lama bertapak dengan lebih 10 tahun pengalaman dalam membantu orang ramai mengembalikan semula keseimbangan semula jadi badan mereka. Berbekalkan bio-teknologi yang terkini, “Ujian Selangkah” kami membolehkan kami menguji lebih 600 bahan. Kami kini adalah salah satu daripada penyedia ujian intolerans yang terbesar di UK. Kami bekerjasama dengan lebih 200 ejen di seluruh dunia, yang menawarkan ujian kami kepada pelanggan-pelanggan mereka.

Fakta-fakta yang menarik mengenai intolerans:

  • Kebanyakan orang yang didiagnos dengan intolerans sebenarnya mengalami intolerans terhadap kimia yang digunakan untuk membuat bahan-bahan makanan ini. Ujian kami ini mengenal pasti kimia-kimia tersebut.
  • Penghidap intolerans debunga boleh bertindak balas dengan rumput, gandum atau debunga pokok. Ujian kami ini mengenal pasti debunga mana satukah yang menimbulkan gejala ini.
  • Penyebab biasa kepada penyakit kulit ialah intolerans kepada telur. Ujian kami bukan sahaja mengenal pasti jika anda tak toleran kepada telur, tetapi juga menyediakan anda dengan bantuan untuk menyingkirkan ia daripada diet anda.
  • Jika anda selalu menghadapi masalah pencernaan yang bersifat misteri anda perlu menguji tahap intolerans anda untuk mencari punca gejala anda.
  • Intolerans kepada kimia dan item bukan makanan menyebabkan gejala yang sama  dengan intolerans makanan, jadi penting bagi kedua-duanya diuji pada masa yang sama. Ujian kami pada masa ini merupakan satu-satunya ujian yang tersedia dalam talian yang menguji kedua-dua item makanan dan bukan makanan.
  • Intolerans kepada kimia dan item bukan makanan menyebabkan gejala yang sama dengan intolerans makanan, jadi penting bagi kedua-duanya diuji pada masa yang sama. Ujian kami pada masa ini merupakan satu-satunya ujian yang tersedia dalam talian yang menguji kedua-dua item makanan dan bukan makanan.
  • Intolerans anda boleh berubah mengikut masa dan dipengaruhi oleh pendedahan anda kepada item tersebut dan persekitaran anda. Jika anda mengalami masalah kulit, pernafasan atau pencernaan yang bersifat misteri, anda perlu menguji tahap intolerans anda dengan tetap.

Ujian Alergi. Jumlah ujian.

Ujian yang telah Dijalankan

Suatu alternatif tak invasif kepada pemeriksaan alergi dan intolerans tradisional.

Penggunaan teknologi bioresonans di lapangan:

Bioresonans sejak dahulu lagi dikaitkan dengan ahli-ahli sukan profesional dalam membantu pemulihan yang cepat daripada kecederaan serius, sambil pada masa yang sama menyokong keseimbangan kesihatan dan prestasi sukan yang optimum.

Sebelum menubuhkan perniagaan mereka sendiri dalam lapangan teknologi bioresonans, empat ahli pasukan Luncur Rentas Desa Sweden (Mathias dan Thobias Fredriksson, Anders Södergren, dan Björn Lindrely) mendapati bahawa teknologi bioresonans menawarkan cara yang lebih selamat dan tak intrusif bagi mengoptimumkan dan meningkatkan prestasi fizikal dan mental seseorang. Semasa persediaan untuk kejohanan utama, pasukan ini menggunakan teknologi yang sama untuk membantu pemulihan yang lebih cepat bagi kecederaan yang dialami.

Pesan sekarang. Empat langkah mudah.

Langkah 1

Pilih daripada pelbagai ujian kami untuk memenuhi keperluan anda dan memesan ia dalam talian.

Langkah 2

Kami akan menghantar melalui emel borang penghantaran ujian untuk dicetak dan dilengkapkan.

Langkah 3

Ambil sampel rambut dan poskan ia kepada kami bersama-sama dengan borang penghantaran ujian anda.

Langkah 4

Terima laporan ujian komprehensif anda melalui emel dalam masa 7 hari bekerja.

Ketahui lebih lanjut mengenai ujian kami. Sungguh mudah untuk membuat pesanan anda hari ini.