Membina keyakinan

Kami sentiasa memperbaiki ujian kami sejak tahun 2008.

 

Kami sentiasa memperbaiki ujian kami sejak tahun 2008 sehingga mencapai tahap di mana kami percaya bahawa kami menawarkan ujian saintifik bukan-IgE berperantara terbaik yang boleh didapati di mana sahaja di dunia. Kami tidak membuat dakwaan kosong kerana kami memiliki data yang menyokong kepercayaan kami ini.

Peralatan

Kami menjalankan ujian ini menggunakan peralatan perubatan kelas 11a yang berdaftar. Peralatan perubatan lain dalam tahap Kelas 11 termasuk mesin x-ray, peralatan ultrabunyi & peralatan radiologi.

Penggunaan peralatan

Peralatan yang sama digunakan di hospital di China, projek Angkasa Lepas Rusia, lebih daripada 7000 pengamal di Germany, Austria dan Switzerland. Ia digunakan oleh pasukan sukan profesional dan juga pasukan Olimpik.

Ujian rambut

Ujian rambut telah ditemui lebih 25 tahun dahulu setelah kajian saintifik membuktikan bahawa rambut bertindak seperti rakaman pita yang bukan sahaja stabil tetapi juga membenamkan data secara kekal dalam rambut. Ujian rambut kini biasa digunakan dalam bidang ujian dadah, sains forensik, analisis pemakanan dan mineral dan ujian hormon. Saintis melihat analisis rambut sebagai salah satu daripada bidang yang bidang amat menarik untuk dimajukan kerana sampel dan riwayat yang tahan lebih lama berbanding darah dan air kencing di samping juga ia tak invasif dan terbuka kepada semua. Perkembangan terbaru termasuk penggunaan analisis rambut dalam rawatan IVF.

Ujian

We haveKami telah membangunkan dan memperbaiki ujian kami sejak tahun 2008. Dalam tempoh waktu ini kami telah menjalankan lebih 370,000 ujian dengan lengkap di 38 buah negara di seluruh dunia. Kami mempunyai lebih 180 rakan kongsi aktif termasuk pengamal perubatan dan klinik bereputasi baik. Kami menjadi peneraju kepada tawaran 100% jaminan wang dikembalikan melainkan benar-benar berpuas hati dengan ujian dan keputusan (lihat T&S). Kami berbangga mengumumkan bahawa kadar kepuasan kami bagi tahun 2016 ialah 99.2%.

Analisis rambut diluluskan di seluruh dunia termasuk oleh FDA dan kini dilihat sebagai alternatif serius kepada ujian darah.

Tahukah anda?

Penyelidikan saintifik dalam teknologi ini telah ditemui sejak tahun 1923.

Sains di sebaliknya

Penyelidikan saintifik dalam teknologi ini telah ditemui sejak tahun 1923 dan adalah hasil kajian saintis Rusia, Alexander Gurwitsch.

Walaupun penyelidikan diteruskan namun penemuan utama terhasil melalui kerja penyelidikan seorang doktor perubatan Jerman iaitu Dr Franz Morrell pada tahun 1970-an.

Penggunaan teknologi dan penyelidikan saintifik terus berkembang dari tahun ke tahun. Di sebelah kanan, kami menyertakan beberapa kertas kajian dan saintifik yang terkini dalam teknologi ini dan juga mengenai peningkatan alergi dan intolerans di seluruh dunia.

Dokumen sokongan

Kajian tinjauan semula setara bagi semua kerja penyelidikan dalam alergi:

Peningkatan dalam alergi dan intolerans di seluruh dunia:

Hubungan antara diet and alergi:

Biofizik dan biokimia:

Pola konsumerism:

Ketahui lebih lanjut mengenai ujian kami. Sungguh mudah untuk membuat pesanan anda hari ini.