Chat with us, powered by LiveChat

Apa yang kami uji

Kami menguji pelbagai item dengan berbagai-bagai ujian.

Bila untuk mendapatkan ujian dan bagaimana kami melakukannya

 • Pening kepala?
 • Loya?
 • Kembung?
 • Kejang perut?
 • Cirit birit?
 • Sembelit?
 • Kelesuan?
 • Gangguan kulit?
 • Kabus otak?
 • Letargi dan keletihan?

Apa yang anda terima…

Semua keputusan termasuk item yang dikenal pasti menunjukkan intolerans pada tahap 85% dan ke atas. Setelah menjalankan beribu-ribu ujian intolerans, kami percaya peratusan ini mewakili tahap di mana kebanyakan gejala  intolerans timbul.

 • Sampel rambut anda diuji terhadap 600 item makanan dan bukan makanan
 • Laporan komprehensif bersaiz muka surat A 4
 • Perundingan percuma melalui emel dengan pakar pemakanan kami

Membuat pesanan…
Pembayaran boleh dibuat dengan Kad Kredit dan Debit melalui get laluan pembayaran selamat kami. Sebaik sahaja pesanan anda dibuat anda akan menerima emel pengesahan dan resit dan borang anda sudah sedia untuk dimuat turun.

Jaminan
Jika anda tidak berpuas hati 100%, kami menawarkan 100% jaminan wang dikembalikan dengan ujian anda. Pesan ujian anda di bawah dan anda boleh mula bertindak.

Saya mengambil ujian ini kerana saya rasa seperti tidak diendahkan oleh doktor saya. Saya telah didiagnos dengan Sindrom Usus Rengsa atau Irritable Bowel Syndrome (IBS), refluks dan alergi yang membuatkan saya mengalami pelbagai gejala, dari rasa kembung sehinggalah rasa lapar, walaupun selepas makan dengan banyak. Ini membuatkan berat badan saya naik sehinggalah saya sakit dada dan kepala. Dan yang paling teruknya, saya mengalami batuk berdarah, hidung berdarah dan darah dalam najis. Doktor-doktor yang saya temui amat bagus dalam memastikan bahawa apa yang saya alami bukanlah sesuatu yang lebih serius, seperti kanser dan lain-lain. Tetapi selepas itu, mereka kurang membantu saya dalam menguruskan gejala yang saya alami.

Menjalankan eksperimen ke atas diri sendiri untuk mengetahui apa yang boleh memberi kesan kepada keadaan ini mengambil masa yang lama dan terdedah kepada kesilapan. Apabila gejala mula timbul, ia mengambil masa yang lama untuk pulih semula dan puncanya susah untuk dikenal pasti – adakah ia disebabkan oleh makanan, stres atau udara yang saya hirup baru-baru ini. Selepas ujian intolerans, saya diberikan senarai debunga, kulapuk, dan makanan apakah yang menyebabkan saya tak toleran. Selepas saya menyingkirkan apa yang disenaraikan, gejala IBS dan refluks hilang dengan cepat. Saya tidak lagi mengalami pendarahan dan berat badan pun mula turun.

Saya mengalami hari-hari yang gembira selepas itu dan bersyukur kerana ujian ini memberikan saya nasihat yang tepat dan ketika saya memerlukannya.

 

Chris

Pelanggan

Suatu alternatif tak invasif kepada pemeriksaan alergi dan intolerans tradisional.

LANGKAH MULA

Pesan sekarang. Empat langkah tetap.

Langkah 1

Pilih daripada pelbagai ujian kami untuk memenuhi keperluan anda dan memesan ia dalam talian.

Langkah 2

Kami akan menghantar melalui emel borang penghantaran ujian untuk dicetak dan dilengkapkan.

Langkah 3

Ambil sampel rambut dan poskan ia kepada kami bersama-sama dengan borang penghantaran ujian anda.

Langkah 4

Terima laporan ujian komprehensif anda melalui emel dalam masa 7 hari bekerja.

Ketahui lebih lanjut mengenai ujian kami. Sungguh mudah untuk membuat pesanan anda hari ini.

PESAN SEKARANG